Brf Stureby har 90 p-platser och 27 garage för personbil och 7 MC-platser inomhus för uthyrning. Alla p-platser är försedda med elstolpe (undantag finns) och alla garage har egen garageport. MC-platserna är inne i två omgjorda garage intill varandra.

 

En p-plats kostar 300:-/månad, ett garage kostar 800:-/månad och en MC-plats kostar 230:-/månad. Kötiden till p-platser och MC-platser varierar över tid. Kötiden till garagen är lång. I övrigt råder totalt p-förbud på hela föreningens mark. Korttidsparkering för uppackning och skjuts till porten är dock tillåtet. Styrelsen kan utfärda p-böter vid otillåten parkering på föreningens mark.

 

Det är gratis att parkera på gatorna runt omkring, men 1/11-15/5 råder parkeringsförbud kl. 8:00-16:00 en dag i veckan enligt kommunens skyltar. Gatorna i vårt område tillhör kommunen och det är kommunen man ska kontakta vid felaktigt parkerade fordon, nedskräpning eller annat som rör kommunens mark.

 

För att hyra p-plats, MC-plats, garage eller förråd/lokal (eller ställa sig i kö till dessa) kontakta HSB ServiceCenter på telefon: 010-442 11 00 (öppettider mån-fre 8:00-16:30) eller skicka mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Manual för inställning av motorvärmare