Historia
Tidigare hyrdes gym/bastulokalen ut till en mekanisk verkstad. 2004 fick styrelsen in en motion från ett par medlemmar som innehöll en förfrågan om gemensamhetslokal. Stämman beslutade att genomföra motionen och bygga om den tidigare uthyrda lokalen till gym och bastu. Det resulterade till slut i denna lokal.

 

 

Gym- och bastulokalen ligger på baksidan av Skönviksvägen 281, bakom pizzerian. Den är öppen för alla medlemmar som kvitterat ut en tagg. Detta kan man göra genom att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.eller lämna mobilsvar på telefon 070-161 2360 och boka en tid. Från 1 januari 2015 kostar det 700:-/år att använda lokalen. Detta debiteras på avgiftsavin i början av varje år så länge man har taggen kvar. Alltså är det viktigt att säga upp medlemskapet när du inte längre vill använda lokalen. Avgiften betalas inte tillbaka vid ex flytt eller ändrat intresse av gym.

 

Styrelsen har beslutat att det ska vara ett fast antal medlemmar som har tillträde till gym- och bastulokalen. Detta för att det inte ska bli för trångt om utrymmet. Det gör att det ibland kan vara kö. Det är viktigt att du säger upp medlemskapet och lämnar tillbaka taggen när du inte längre vill utnyttja lokalen eller när du flyttar ifrån föreningen.


Frågor och synpunkter på gym- och bastulokalen kan lämnas i förslagslådan i lokalen eller mailas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Bokning
Gymmet kan inte bokas och är fritt att användas under alla tider på dygnet. Tider till bastun bokas i kalender som finns utanför bastun.